0633980146 info@pain2power.nl
Selecteer een pagina
chronisch zieke jongeren

 

Wil jij het liefst één-op-één met mij aan de slag en precies ingaan op de dingen die nu voor jou spelen? Dan is coaching misschien iets voor jou.

Bel, app of mail mij, of vul het contactformulier hieronder in, dan maken we een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Daarin kijken we samen naar wat jij nu nodig hebt en wat ik jou zou kunnen bieden. Als het klikt en we allebei verder willen, maken we daarna een afspraak voor een eerste coachingssessie.

Een losse sessie kost voor particulieren €85,- per uur inclusief BTW.

Wil jij mij als bedrijf inhuren voor coaching, neem dan contact op voor een exacte prijsopgave.

 

Pain2power biedt verschillende (live en online) trainingen en programma’s aan waarin je leert makkelijker en met meer plezier te leven met een chronische ziekte of andere fysieke klachten.

Zo kun jij makkelijker binnen je grenzen blijven, je positiever en gelukkiger voelen, rustiger worden in je hoofd en meer voldoening halen uit je leven.

Wil je sowieso als eerste op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe training start? Vul dan het contactformulier hieronder in, met als onderwerp ‘training’ en eventueel het onderwerp waar jij interesse in hebt.

Dan stuur ik je, geheel vrijblijvend, een mailtje met info als het zo ver is.

 

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker of workshopgever voor een bijeenkomst van lotgenoten, leerlingbegeleiders, op de (jongeren)dag van jouw patiëntenvereniging, of ergens anders?

Inge geeft vlotte, boeiende workshops en presentaties. Deze worden precies op de doelgroep afgestemd en zijn interactief. Zodat deelnemers niet alleen luisteren maar ook actief kunnen meedoen.

Ik zorg ervoor dat deelnemers naar huis gaan vol inspiratie, nieuwe inzichten en met actiestappen waar ze thuis mee aan de slag kunnen. Klinkt dit goed?

Neem contact op voor belafspraak, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Een webinar is een online training die je eenvoudig op je computer, tablet of telefoon kunt volgen.

Inge geeft regelmatig gratis webinars over onderwerpen die te maken hebben met leven met een ziekte.

Om je te inspireren, tips te delen of een hart onder de riem te steken als je leeft met beperkingen, chronische pijn of onverklaarde klachten.

Geen zielig gedoe of gezeur, maar een positieve, vrolijke en inhoudelijke online training.

Wil jij een vrijblijvend een mailtje ontvangen zodra jij je voor het volgende webinar kunt inschrijven?

Vul dan het contactformulier in met als onderwerp ‘webinar’.

Neem contact op met Pain2Power