Wil jij je vrij en zorgeloos voelen? Lichter en vrolijker? Wil jij meer ontspanning en plezier in je leven? Meer genieten, ongeacht je klachten en beperkingen?

Dat kan! Ook als je leeft met een chronische ziekte of andere lichamelijk klachten. Echt waar! Wil jij dit ook ervaren?

Doe dan mee aan het Chronisch Gelukkig Programma!

Het leven is te leuk en te kort om niet volop te genieten!

Ja, dat kan echt, ook met een ziekte of andere klachten. Je moet alleen even weten hoe je dat doet. In deze training leer ik je dat. Moeiteloos, inspirerend en leuk! Gun het jezelf om gelukkig te zijn.

Herken jij je in één van de volgende situaties:

Jij wilt graag alles uit het leven halen, maar door je ziekte word je vaak beperkt. Jij weet wat je wilt en bent bereid daar hard voor te werken, maar het gaat niet. Zelfs ‘normale’ dingen als studeren of werken lukt vaak niet. Terwijl jij zo graag wilt. Je wilt een leuk leven leiden en genieten en toffe dingen doen, maar het gaat niet.

Je voelt je verdrietig als je denkt aan wat je allemaal mist. Je ziet de mensen om je heen wél al die dingen doen die jij ook graag zou doen. Jij was ook op dat pad en door je klachten kan jij dat nu niet meer. Werken, een sociaal leven leiden, je sport of hobby’s beoefenen, geld verdienen, uitgaan, je dromen realiseren. Je weet niet hoe het nu verder moet.

Je wordt er moedeloos en gefrustreerd van; je doet onwijs je best, stelt je plannen en verwachtingen bij, en doet alles wat je kunt, maar toch gooit je ziekte roet in het eten. Moet jij wéér een afspraak afzeggen. Kan jij weer niet doen wat je wilt. Lig jij weer een dag, weken of maanden op de bank. Ondanks jouw inspanningen heb je opeens weer meer klachten of lig je weer in het ziekenhuis. Je krijgt steeds minder zin om nieuwe plannen te ondernemen want het lijkt toch niet te lukken met dit lichaam.

Je wilt graag positief te blijven, maar dat kost steeds meer moeite. Van binnen baal je er gewoon onwijs van en vraag je je af hoe het verder moet. Natuurlijk probeer je te kijken naar wat je wel hebt en wel kan, maar als je eerlijk bent is het gewoon k*t! Jij bent jong en wilt gewoon al die dingen doen waarvan je weet dat ze je gelukkig maken.

Je voelt dat je door je klachten onzeker wordt. Je kan niet op je lichaam vertrouwen, dat kan jou immers elk moment in de steek laten. Je weet niet wanneer je je wel of niet goed zal voelen. Hierdoor kun je niet meer zijn wie je was en wie je wilt zijn. Je voelt je minder zelfverzekerd en daar baal je van.

Ik weet hoe je je voelt! Mijn naam is Inge Dekker en als coach en ervaringsdeskundige kan ik jou helpen om, ongeacht je ziekte of klachten, een gelukkig leven te leiden!

Toen ik 15 was kreeg ik problemen met mijn gezondheid. Ik was weken of maanden achter elkaar compleet uitgeput en had allerlei vage klachten. In die periodes kon ik niets; niet naar school, niet uit of sporten, eigenlijk alleen maar op de bank of in bed liggen. Artsen konden geen verklaring vinden en niemand wist wat er met me aan de hand was. Ik voelde me onbegrepen en alleen. Ik wilde normaal zijn en een leuk leven leiden en ging ‘chronisch’ over mijn grenzen.

5 jaar later werd er een diagnose gesteld: ME/Chronisch Vermoeidheidssyndroom. Hier was geen behandeling voor en niemand kon mij vertellen hoe ik hiermee om moest gaan. Dus ging ik door zoals daarvoor. Ik had veel gereisd en ging nu op kamers en studeren. Mijn klachten werden in die tijd steeds erger. Op een gegeven moment herstelde ik helemaal niet meer en was ik constant uitgeput en ziek.

Op mijn 23e besefte ik dat zo doorgaan geen zin had: ik werd alleen maar zieker. Ik moest stoppen met mijn studie en kon niet voor mezelf zorgen. Iedereen om me heen studeerde, ging op stage of op reis. Vrienden kregen serieuze relaties en uitdagende banen. Ik had het gevoel aan de zijlijn van het leven te staan. Dat wilde ik niet en ik ging op zoek naar hulp.

Het heeft een tijd geduurd voor ik iemand had gevonden die mij echt kon helpen. Veel coaches en psychologen snapten niet echt hoe het is om te leven met een ziekte. Deze vrouw was wel heel goed en ik ben uiteindelijk bijna 2 jaar naar haar toe  gegaan. Mijn hele leven veranderde er door. Ondanks dat ik nog net zo ziek was, voelde ik me gelukkiger en kon ik veel beter met mijn grenzen omgaan.

Ik ging verder op zoek naar hoe je gelukkig kunt zijn en een leuk leven kunt leiden met een ziekte. Ik heb veel boeken gelezen, workshops, cursussen en opleidingen gedaan. Mijn gezondheid was nog steeds slecht, dus ik kon het geleerde vaak meteen in de praktijk brengen. Sommige technieken en methodes klonken heel mooi, maar werkten niet als je gezondheid achteruit ging. Zo heb ik alles zelf in de praktijk kunnen testen. En een methode ontwikkeld om volop te leven met een ziekte, die echt werkt!

3 Jaar geleden kwam ik een programma tegen waardoor mijn gezondheid verbeterde. Ik ben (nog) niet 100% gezond maar heb genoeg energie en stabiliteit om een eigen bedrijf op te zetten.

In 2014 ben ik begonnen met mijn bedrijf PAIN 2 POWER. Nu help ik jonge mensen met een chronische ziekte om volop van het leven te genieten. Ik heb (ook voor 2014) mensen met verschillende ziektes begeleid, en merk dat veel jonge mensen dezelfde obstakels tegenkomen in het leven met hun ziekte.

Het Chronisch Gelukkig – Programma is speciaal voor jou, als je merkt dat de manier waarop je nu omgaat met je ziekte niet werkt. Je merkt dat je niet vooruit komt, voelt je ongelukkig. Je wilt wel beter omgaan met je beperkingen, maar weet niet hoe. Dat kan ik je leren!

Ook met een chronische ziekte of andere fysieke klachten, kun je onwijs genieten en intens gelukkig zijn! Je moet alleen even ontdekken hoe je dat doet. In deze training laat ik je dat zien. Speciaal toegespitst op mensen met chronische klachten. Het is geen trucje maar juist super eerlijk en direct. Het is ontspannend, geeft veel vrijheid en is vooral heel leuk!

Chronisch Gelukkig

Stel je voor hoe het zou zijn als:

 • Jij je gelukkig, vrolijk en vrij kunt voelen ongeacht je klachten.
 • Jij je meer ontspannen voelt, minder hard bent voor jezelf en meer plezier hebt.
 • Je meer geniet van je leven. Zonder trucjes of moeite te doen, maar dat je merkt dat je blijer bent en als vanzelf geniet, zelfs als je niet kan wat je van plan was.
 • Jij je minder zorgen maakt over je leven, je gezondheid en de toekomst. En je in die ontspanning en helderheid juist doet wat nodig en goed is voor jou.
 • Jij blijer wordt met jezelf en je leven. Zelfs als dat heel anders is dan je altijd had gedacht. Je lacht meer, ook om jezelf.

Door het Chronisch Gelukkig-Programma:

Krijg jij meer inzicht in hoe het leven werkt waardoor je moeiteloos gelukkiger wordt.

Heb je meer rust in je hoofd en meer ruimte om te genieten, zonder dat je daarvoor stil moet zitten of je gedachten moet monitoren.

Heeft tegenslag minder effect op jou. Je kan er makkelijker mee omgaan zonder dat je je uit balans of uit het veld geslagen voelt.

Wordt jouw leven blijvend leuker en lichter.

Ervaar jij een gelukkig, vrij en verbonden gevoel, nu al, ongeacht de omstandigheden en zonder dat je daarvoor een carrière, wereldreis of geweldige partner nodig hebt. (Al mogen die er natuurlijk best zijn ;-))

Het Chronisch Gelukkig Programma bestaat uit:

 

 • 1 live trainingsbijeenkomst in Amsterdam

Zondag 3 juni van 10:30 tot 13:00 beginnen we met een live training. We ontmoeten elkaar en op deze inspirerende en informatieve bijeenkomst gaan we meteen aan de slag. Zo ‘zit je er meteen in’ en zal je een nieuwe manier van kijken gaan ervaren. Naast dat we op deze manier meteen enthousiast van start gaan, is het vaak leuk en motiverend om de andere deelnemers live te ontmoeten. Ook krijg ik een (nog) beter beeld van wie jij bent en wat jij wilt, waarop ik de training nog kan bijstellen. De locatie voor deze bijeenkomst is: Rijnstraat 197 Amsterdam (dichtbij tram-/bushaltes en gratis parkeren in de straat) Verder krijg je ook:

 • 5 Online sessies van 60 minuten

In deze sessies (webinars) geef ik informatie, doen we oefeningen, beantwoord ik vragen en verdiepen de inzichten en kennis. Het is makkelijk en inspirerend om op deze manier contact te hebben. De kennis verdiept zich en je kan het echt gaan toepassen in je leven. Ik zorg ervoor dat er voor iedereen voldoende tijd is om je ervaringen te kunnen delen en vragen voor te kunnen leggen. Deze online sessies kun jij overal op je computer, tablet of telefoon volgen. Jij kan mij en mijn presentatie zien, ik zie jou niet. Wel kun je reageren en vragen stellen via chat. De online sessies zijn op dinsdagavond van 19:30 uur tot 20:30 (soms met 15 min uitlooptijd) Data: 5, 12, 19, 26 juni en 3 juli Kun je er een keer niet live bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt ook:  

 • De opnames van alle online sessies

Je kunt de sessies dus altijd terugkijken. Niet alleen handig als je er een keer niet live bij kunt zijn, maar ook als je een oefening nog een keer wilt doen of een bepaald deel van de training nog eens terug wilt kijken. Verder kun je gedurende het hele programma:

 • Onbeperkt vragen stellen en ervaringen delen per mail

Natuurlijk zorg ik ervoor dat er tijdens de webinars genoeg tijd is voor iedereen om zijn of haar vragen te stellen en ervaringen te delen. Maar soms wil je al eerder iets kwijt, of zit je tussendoor ergens mee, of misschien heb je iets persoonlijks wat jij graag met mij wilt delen, dan kan jij mij altijd mailen. Ook weet je zo zeker dat jouw vraag beantwoord wordt als je er een keer niet live bij kunt zijn. Ik reageer op doordeweekse dagen altijd. En zal jou een persoonlijk antwoord geven, of, als dit onderwerp voor meer mensen speelt, het meenemen in het volgende webinar. Zo zorg ik ervoor dat jij wat we doen en behandelen echt kan gaan toepassen in jouw leven. Zodat jij echt alles uit deze training haalt.

Omdat ik je zo veel mogelijk waarde wil geven, en wil zorgen dat je wat je leert echt kunt toepassen in je leven geef ik een aantal extra’s bij dit programma, als bonus:

Bonus #1: Refresh-webinar op 18 september om 19:30 uur

Natuurlijk is het super fijn om nog voor de zomer deze training te volgen en je zo snel mogelijk vrij, gelukkig en ontspannen te voelen. Maar om te zorgen dat wat je leert ook echt beklijft geef ik na de zomer ook nog een refresh webinar. Dit is dus weer een zelfde soort online sessie van ongeveer 60 minuten. We herhalen alles kort, en ik zal ingaan op wat er in de tussenliggende maanden misschien omhoog is gekomen of lastig blijkt te zijn. Zo blijf je ook na de zomer ontspannen en gelukkig.

Bonus #2: Twee oefeningen op MP3

Deze oefeningen kun je zo vaak doen als je wilt. Ik stuur ze op per MP3 zodat je ze (bijvoorbeeld) op je telefoon kunt zetten en altijd bij de hand hebt. Super ontspannen en een handige manier om je alles van de training weer te herinneren.

Bonus #3: Besloten Facebook groep

Een makkelijke manier om met de andere deelnemers contact te houden, successen te delen en elkaar te supporten. Uiteraard geen verplichting, maar als er animo voor is dan komt er zeker een groep.

Toen ik voor het eerst hulp zocht om beter te leren omgaan met mijn ziekte, vond ik het best spannend en twijfelde ik of het mijn investering waard was. Ik moest echt zoeken tot ik iemand had gevonden die mij, en het leven met een ziekte, echt begreep. Maar ik kan je eerlijk zeggen dat het de beste beslissing uit mijn leven is geweest! Mijn leven werd lichter en makkelijker en ik heb er nog elke dag profijt van. Dat gun ik jou ook!

VIP: Persoonlijke verdieping

Wil jij graag met mij (Inge) dieper ingaan op de dingen die voor jou spelen? Extra support en meer persoonlijk contact? Bepaalde oefeningen doen onder directe 1- op-1 begeleiding en persoonlijke hulp bij lastige thema’s? Kies dan voor het Chronisch Gelukkig VIP programma, dan doe je mee met alles van het Chronisch Gelukkig Programma en krijg je daarnaast nog:

3 coachingssessies van een uur (live in Amsterdam of online)

Dit tegen een super scherp tarief (meer dan 40% korting)! De data voor de coachingssessies spreken we samen af, in principe voor 1 oktober 2018.

Gun het jezelf ook om gelukkig te zijn. Het leven is te leuk en te kort om niet volop te genieten! Dus doe mee:

Kies het programma dat het beste bij jou past en meld je nu aan:

 • Live training 2,5 uur in Amsterdam 3 juni
 • 5x live webinar di avonden 5 juni – 3 juli 19:30-20:30 uur
 • 1x live refresh webinar di 18 september
 • opnames van alle webinars
 • 2x MP3 oefening
 • 3x 1 uur coaching (online of in Amsterdam)

€497,- (incl BTW)

Chronisch Gelukkig VIP
dit veld niet invullen s.v.p.
 • Live training 2,5 uur in Amsterdam 3 juni
 • 5x live webinar di avonden 5 juni – 3 juli 19:30-20:30 uur
 • 1x live refresh webinar di 18 september
 • opnames van alle webinars
 • 2x MP3 oefening

€347,- inclusief BTW

Chronisch Gelukkig
dit veld niet invullen s.v.p.

Let op: Dit programma is NIET voor jou als:

 • Jij geen zin hebt om een positieve, blijvende verandering in je leven te maken.
 • Je alles bij het oude wilt laten.
 • Je verwacht dat ik je fysiek beter maak of een medische oplossing heb.
 • Je eigenlijk liever ongelukkig blijft.


De kleine lettertjes:

In geval van overmacht wordt een online sessie verplaatst naar een andere datum. In principe in juli 2018, op dezelfde dag (dinsdag) en tijdstip (19:30-20:30 uur) als de andere webinars. Uiteraard in overleg met de deelnemers.

De één op één coaching sessies van het VIP programma plannen wij samen in overleg in, tijdens of vlak na de duur van het programma (voor 1 oktober 2018).

De hierboven beschreven resultaten zijn voorbeelden van door mijzelf en mijn klanten behaalde resultaten maar bieden geen garantie. De te behalen resultaten zijn afhankelijk van individuele aspecten als achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling, motivatie, en inzet. Maar ik ga mij absoluut inzetten om jou te helpen ook de hierboven beschreven resultaten te halen, want dat kan zeker!

Na aanmelding krijg je direct een mailtje met alle praktische informatie. Zodra het bedrag is bijgeschreven op de IBAN van pain2power, stuur ik je nog een mail met een eerste opdracht, zodat jij meteen kan beginnen.

Ik heb onwijs veel zin om met je aan de slag te gaan en je te helpen om een blijvende verandering in je leven te maken waardoor je je meer ontspannen en gelukkiger voelt. Dus meld je aan en doe mee!

Dan zie ik jou op 3 juni in Amsterdam.

Tot dan!

Inge

 

Chronisch Gelukkig VIP
dit veld niet invullen s.v.p.
Chronisch Gelukkig
dit veld niet invullen s.v.p.