0633980146 info@pain2power.nl
Selecteer een pagina
jong en chronisch ziek

Door aan de slag te gaan met pain2power kun jij dit bereiken:

Jij geeft vorm aan je leven en voelt je verbonden met de mensen om je heen. Jij bouwt jouw leven op en wordt gewaardeerd om wie jij bent. Ook als je niet mee kan doen, tel je helemaal mee en blijven je vriendschappen gelijkwaardig. Je hebt zin in de toekomst en geniet van je leven nu. Je bent ontspannen en gelukkig

Je legt minder uit, maar mensen begrijpen je veel beter. Er is ruimte en begrip voor jou en jouw situatie. Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met jouw beperkingen. Ook als je je niet lekker voelt, hoor je er bij. Je voelt je gezien en verbonden met de mensen om je heen.

Jij ontwikkelt je en bent blij met je leven. Je voelt je voldaan en houdt je bezig met wat voor jou belangrijk is. Jij hebt je leven op de rails en gaat je eigen weg. Je doet, binnen jouw grenzen én met jouw interesses en talenten, wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. Je voelt je nuttig en voldaan.

Je blijft veel makkelijker binnen je grenzen. Je weet waar je grenzen liggen en hoe je ermee om moet gaan. Wanneer je wel over je grenzen gaat, doe je dat bewust en met beleid zodat je daarna niet compleet instort. Als je een mindere periode hebt, volg jij een persoonlijk en effectief stappenplan zodat jij je snel weer beter voelt. Je gezondheid is stabieler.

Er is rust en ruimte in je hoofd en in je leven. Jouw rugzak is lichter geworden. Je ziekte is er nog wel maar speelt niet zo’n grote rol. Natuurlijk baal je nog wel eens als je iets niet kan, maar het raakt je niet zo dat je je er lang rot door voelt. Je hebt je draai gevonden.

Je voelt je zeker over wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Jij bent blij met jezelf en je laat je zien zoals je bent. Je ziekte is een vanzelfsprekend onderdeel van je leven. Je bent duidelijk over je beperkingen en vertelt hierover op een manier die bij jou past. Je voelt je leuk genoeg voor een relatie. Natuurlijk blijft het spannend om je kwetsbaar te tonen aan je (nieuwe) liefde maar je doet het wel. Je bent zelfverzekerd en straalt!

De PAIN2POWER-methode is een flexibel stappenplan speciaal gericht op mensen die volop in het leven willen staan, en daarin beperkt worden door hun klachten.

In de trainingen en coaching worden verschillende werkvormen gebruikt waardoor je je situatie écht gaat accepteren, zonder dat je passief wordt of niet meer gaat voor jouw doelen.

Uiteraard pas ik de begeleiding aan aan jouw behoeften. We richten ons op de dingen die nu spelen en voor jou belangrijk zijn. Ik leer je bijvoorbeeld om op een super effectieve manier om te gaan met heftige gevoelens, waardoor je meer plezier en ontspanning ervaart. Of ik help jou je leven zo in te richten dat het perfect bij jou past, bij jouw beperkingen maar ook bij jouw kwaliteiten en bij de dingen die jij leuk en belangrijk vindt.

De PAIN2POWER-methode kun je altijd en overal toepassen en zal moeiteloos onderdeel worden van je leven. Hierdoor maakt je ziekte nog wel deel uit van je leven, maar hoef je er niet meer tegen te vechten en is het niet meer zo aanwezig. Jij krijgt meer rust en ruimte in je hoofd, blijft makkelijker binnen je grenzen, en geniet meer!