0633980146 info@pain2power.nl
Selecteer een pagina

 

Webinar

 

 

Doe mee aan de gratis online training:

Hulp vragen – voorkom de 10 grootste valkuilen

Hulp vragen… ik ken eigenlijk niemand die dat makkelijk vindt of graag doet, maar als je leeft met een chronische ziekte of aandoening, moet je soms wel.

Vaak blijft het lastig, dus vaag je geen hulp (met alle gevolgen van dien), of vraag je het wel maar voel je je bezwaard of ongemakkelijk.

Wil jij je niet meer schuldig of ongemakkelijk voelen en relaxter hulp vragen? Dat je het alleen nog maar fijn vindt als mensen rekening met jou houden of iets voor je doen?

Schrijf je dan nu in voor deze gratis online training. 

Het webinar is speciaal voor iedereen die leeft met een chronische ziekte of andere langdurige fysieke klachten. We kijken samen naar wat het zo lastig maakt om hulp te vragen, wat de meest voorkomende ‘fouten’ zijn daarbij, en natuurlijk hoe je die kunt voorkomen.

Het is super simpel om mee te doen, vanaf je computer, tablet of telefoon (wel een klein scherm, maar t kan). Je kunt mij zien en horen, maar ik jou niet, dus je kunt lekker in pyjama of huispak aanschuiven. Via de chat kun jij vragen stellen of reageren, want het is helemaal live.

Het wordt echt een waardevol uur waarin ik heel veel info en tips met je ga delen, dus mis het niet.

Klik hier en reserveer jouw plek op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Tot snel!

Inge

https://pain2power.webinargeek.com/hulp-vragen-chronische-klachten